Ons team

 

Wij heten u van harte welkom op de website van apotheek Emmerhout, gevestigd in de wijk Emmerhout te Emmen. De historie van apotheek Emmerhout gaat terug tot 1970.Wat begon als een kleine vestiging is uitgegroeid tot een zeer klantvriendelijke apotheek gevestigd in een medische centrum vlak achter het winkelcentrum.

Hier kunt u terecht voor uw medicijnen en vragen die u hierover heeft. De huidige apothekers, mevr. drs. M.M.L. de Jong-Skolnik, mevr. drs. S. Nijborg, en de apotheekmedewerkers zullen u hierover graag informeren. Inmiddels is apotheek Emmerhout een gecertificeerde apotheek.

Parkeren is geen probleem, er is voldoende parkeergelegenheid voor het medisch centrum aanwezig.

De apothekers en assistenten in onze apotheek zijn goed opgeleid en worden regelmatig bijgeschoold om zo goed op de hoogte te blijven. Wij zijn een klantgerichte farmaceutische onderneming. Onze primaire taak is het afleveren van geneesmiddelen, gezondheids- en thuiszorgartikelen. U kunt bij ons terecht voor advies, service en begeleiding van uw geneesmiddelengebruik. Wij doen er alles aan om u zo goed mogelijk te helpen. Daarbij komt de zorg rondom het receptgeneesmiddel natuurlijk op de eerste plaats, maar ook voor informatie over zelfzorgartikelen en medische hulpmiddelen bent u bij ons aan het goede adres. Ons team is gemotiveerd om de patiënt zo goed en efficiënt mogelijk te helpen. Alle leden van het team dragen verantwoordelijkheid voor de ontwikkeling van de apotheek.

Regelmatig worden wij getoetst door een onafhankelijke instantie en van tijd tot tijd wordt uw mening ook gevraagd. Mocht u niet tevreden zijn over ons werk of heeft u een idee hoe wij ons werk zouden kunnen verbeteren? Laat dit dan aan ons weten.

Apothekers:
S. Nijborg
M.M.L. de Jong-Skolnik